Наставникът на Левски Николай Костов бе на мнение след поражението

...
Наставникът на Левски Николай Костов бе на мнение след поражението
Коментари Харесай

Костов: Съжалявам за момчетата и публиката

Наставникът на Левски Николай Костов бе на мнение след провалянето с 0:1 от Лудогорец, че някои от решенията на основния арбитър са повлияли за крайния резултат.

„ Започнахме доста добре мача. През първите 20 минути превъзхождахме тима на Лудогорец. В тези минути, когато имаше противоречиви отсъждания, нашите играчи започнаха да отклоняват вниманието си и допуснахме гол. След това положихме оптимално старания да изравним резултата, само че не успяхме да го създадем. Можеше мачът да се развие по различен метод, в случай че някои от отсъжданията на съдията бяха по-различни. В 60 минута имаше неоспорим червен картон за Лудогорец. Имаше и други противоречиви моменти, които няма по какъв начин да разисквам в този момент. Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам за момчетата и за публиката “.

„ Лудогорец е един от най-хубавите тимове. Имат опитни играчи с доста европейски мачове. Мисля, че нашият тим не им отстъпва. Представихме се почтено в този мач. Да, може би се отдалечаваме от челните места, само че имаме дух и колектив. Развиваме се доста добре. Публиката на Левски ми въздейства прочувствено. Винаги почитам поддръжката на публиката на Левски. Във времето мисля, че ще се промени отношението им към мен ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР