Наставникът на Левски Лукойл Тити Папазов изрази мнение, че мачовете

...
Наставникът на Левски Лукойл Тити Папазов изрази мнение, че мачовете
Коментари Харесай

Развълнуваният Тити Папазов след класирането на Левски Лукойл на финал в НБЛ

Наставникът на Левски Лукойл Тити Папазов изрази мнение, че мачовете с Рилски състезател от полуфиналните плейофи в Националната баскетболна лига са били бижу за баскетбола. „ Сините “ продължиха към финала, където ще мерят сили с Балкан.

"Аз постоянно съм се отнасял с извънреден почит към противниците си. В тази серия Левски бе по-добрият тим единствено в един от мачовете. Останалите три мача бяха бижу за баскетбола. Надявам се, че във финалната серия ще създадем сходни срещи с Балкан ", стартира Папазов.

"Имахме жокер от пейката в лицето на Деян Карамфилов и съм доста благополучен за Неманя Милошевич, който направи доста мощна последна четвърт и се реваншира за грешката, която направи в мач номер две и която ни коства мача тогава. "

"Мисля, че ние имаме по-добра селекция, само че сърцатата игра на Рилски компенсира този техен минус. Сега ни чака доста тежка крайна серия с Балкан, в която би трябвало да покажем друго лице по отношение на това, което показахме през днешния ден, в случай че желаеме да спечелим ", добави Папазов.

Какво още съобщи наставникът на Левски, можете да видите от картината в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР