Наставникът на Италия Роберто Манчини не беше разочарован от равенството

...
Наставникът на Италия Роберто Манчини не беше разочарован от равенството
Коментари Харесай

Манчини: Нидерландците са си научили урока

Наставникът на Италия Роберто Манчини не беше отчаян от равенството против Нидерландия (1:1) в Лигата на нациите. Той похвали и своя отбор, и " лалетата ", като се върна и към предходния дуел посред им, извоюван с 1:0 в Амстердам.

" Получи се хубав мач, в който и двата тима до последно желаеха да измъкнат успеха. Нидерландия е доста мощен отбор. Може би мнозина са се усъмнили в това след триумфа ни против тях през септември, само че тогава просто ние играхме фантастично ", показа Манчини.

" Днес нидерландците излязоха с петима бранители, което значи, че са желали да се приспособяват към нашия жанр. Знаехме, че няма да е елементарно. Атакувахме разнообразно и като цяло създадохме много голови положения ", добави Манчини.

Неговият сътрудник Франк де Бур пък стана едвам третият селекционер на Нидерландия, който започва кариерата си отпред на тима с три следващи мача без победа. Преди снощното тъждество, той записа нулево реми с Босна и Херцеговина и загуба с 0:1 от Мексико. Другите двама с сходна отрицателна серия са Дик Адвокаат през 1992 година и Бил Таунли през 1924-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР