Наставникът на Черноморец Васил Евтимов заяви, че отборът му не

...
Наставникът на Черноморец Васил Евтимов заяви, че отборът му не
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Не сме готови да играем финал на този етап

Наставникът на Черноморец Васил Евтимов съобщи, че тимът му не е подготвен да играе край на този стадий. “Акулите ” изостанаха с 0-2 победи във финалната серия против първенеца Балкан, откакто позволиха проваляне с 64:87 във втория мач в зала “Арена Ботевград ”.
 Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес
“Не сме подготвени да играем край на този стадий. За първи път не сме упражнявали преди мач и това е първият път, в който върша такова нещо, откогато аз съм треньор. Научих си урока. Те нямаха темп, по тази причина първото полувреме вкарахме единствено 24 точки. В съблекалнята ги оставих да си кажат две думи и да излязат от тази обстановка. Бях удовлетворен от третата част, добре играха в нея, като изключим последната минута. Спокойно можехме да се върнем на 7-8 точки. Ние обаче не можем да чакаме да стартира второто полувреме, с цел да стартираме да играем баскетбол. Трудно се приказва след подобен мач, само че сме млад тим, некомпетентен, някои от тях за първи път играят край, тъй че тези неща са естествени. Опитът се гради с такива мачове. Надявам се в Бургас да зарадваме нашите почитатели най-малко с една победа. Дължим им най-малко една победа. Ще видя дали ще реагират и ще са гладни, тъй като те през днешния ден не бяха гладни за победа. Бяха се предали, което е малко притеснително ”, сподели Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР