Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Напрежението в националния отбор беше повече

Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от триумфа с 3:2 над Крумовград. Тимът му поведе с 3:0, само че позволи да трепери за успеха, допускайки противникът да се върне в срещата.

Типично по нашенски допуснахме тези обстановки. За наслада с напъните на играчите успяхме да вземем тези 3 точки. Знаехме, че теренът е тежък и със състава подсказахме, че ще залагаме на борба. В по-голямата част от времето я спечелихме. Като цяло нямам искания към играчите като изключим тези обичайни подценявания на обстановките. Доволен съм, вкарахме 3 гола, играчите се настроиха за дуела. "

" Трябва да сме по-концентрирани, нищо повече. Най-важното в тази сложна конюнктура в страната теренът да е добре. За жал Цецо пропуща остатъка от годината, контузи се, само че това е част от играта. "

По отношение на съвместяването му на селекционер и треньор на Черно море, той призна: " Да не влизаме в детайлности. Тази седмица беше сложна за всички. Радвам се, че излязохме с чест от нея. Можеше точково да сме и по-добре. Трябваше да се настроим за клубно равнище, не би трябвало да ги смесваме нещата. С националния тим напрежението беше малко повече, само че се веселя, че достигнахме почти почтени резултати. "

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР