Наставникът на баскетболния отбор на Берое Любомир Минчев бе недоволен

...
Наставникът на баскетболния отбор на Берое Любомир Минчев бе недоволен
Коментари Харесай

Любо Минчев: Защитата ни беше слаба

Наставникът на баскетболния тим на Берое Любомир Минчев бе неудовлетворен от отбраната на своя отбор след отпадането от шампионата за Купата на България. Старозагорци отстъпиха на Ямбол с 88:98 и напуснаха безславно панагюрската " Арена Асарел ".

" През второто полувреме получихме 57 точки, което е прекомерно доста. Това, че тимът на Ямбол през днешния ден извади добър % пукотевица от тройката, също е фактор, който наклони везните в тяхна изгода. Има обаче нещо, в което нашият тим се откроява - отбраната и тази в транзиция. Получаваме повече точки на бърза офанзива, в сравнение с вкарваме. Днес сме получили 24 точки против единствено 6 вкарани от нас.

В третата четвърт допуснахме 33 точки. За страдание, отбраната ни през днешния ден беше слаба, естествено и с по-малко сила. Отборът играе непостоянно и си има естествени аргументи за това нещо. Нормално е по този метод да продължава. Не единствено ние, и други тимове го вършат, само че това си има своите безспорни аргументи ", изясни Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР