Настъпването на новата година ни кара да си направим равносметка

...
Настъпването на новата година ни кара да си направим равносметка
Коментари Харесай

Сложете ред в дома чрез фън шуй


Настъпването на новата година ни кара да си създадем равносметка и да помислим по какъв начин да реорганизираме всекидневието ни, с цел да се усещаме по-спокойни и щастливи. В края на всяка година си споделяме, че ще отделяме повече време на фамилията и дома. Така настава моментът, в който

би трябвало да се разделим с доста неща, които сме натрупали вкъщи през 2017-а. Подобряването на интериора ще ни донесе нужната естетика и ще притегли шанса на наша страна.

Колкото и налудничаво да звучи, претрупаните стаи могат да навредят над прочувственото и здравословното ни положение. Тук идва на помощ избора и подредбата на предметите по фън шуй. „ Ако създадете баланс във вашия дом , това ще се отрази и на вашите прекарвания. Той се трансформира в метафора за всичко в живота ", изяснява Лаура Серано, експерт по фън шуй от Манхатън.

Практикуващите античното китайско изкуство са безапелационни, че с него може да сложим едно ново начало през 2018 година, да вземем за пример да подобрим здравословното си положение, да притеглим обич, шанс, разцвет . Консултирането по фън шуй става все по-популярно. Много хора прибягват до услугите на експерти, с цел да подредят дома си.

Фън шуй разделя света на пет детайла:
Дърво: креативност и напредък Огън: водачество и храброст Земя: мощ и непоклатимост Метал: ред и централизация Вода: страсти и ентусиазъм Балансирайте силите, с цел да изградите своето пространство
Правилното нареждане на тези пет елемена в дома може да ги накара да „ работят “ в наша изгода. Балансирането на силите на Ин и Ян също е част от фън шуй или казано по-просто – в дома има естетика, когато и двете участват в него.

Край на бъркотията, изключително в спалнята

С годините доста двойки натрупват непотребни движимости, които оказват своето отрицателно въздействие върху връзката им. Без значение дали имаме материална опция или не, ние би трябвало да променим бъркотията в дома , с цел да се усещаме по-добре. Всякакъв безпорядък ще ни носи противоположното. Ако желаеме да променим това, би трябвало да стартираме с смяната от входната врата до спалнята. Ако коридорът към вратата е претъпкан, позитивната сила не може да влезе в дома ни. Специалистите са на мнение, че стаите би трябвало по-често да се проветряват и в тях да влиза повече слънчева светлина . По този метод се усилва положителната Чи сила в пространствата.

Според фън шуй в спалнята не би трябвало да има огледало тъкмо против леглото . То може да стои на вратата на дрешника, само че той не трябва да е ситуиран против спалнята. Прекаленото скупчване на

движимости в тази стая също затруднява

връзките.

Свързани публикации.. За здраве по фън шуй (ІІ част) 1 За здраве по фън шуй (І част) 7 Цветна терапия облекчава напрежението 0

По-чисто

Прахът и мръсотията притеглят отрицателните страсти

към дома. По-честото разчистване на пространствата оказва помощ на позитивната сила да циркулира свободно из тях.

Растения за пари и разцвет

Ако желаеме да сме по-продуктивни, което ще ни донесе и повече пари , би трябвало да помислим за развъждане на растения у дома. Това се свързва с детайла дърво , който е знак на осъвършенстването на човек в обществото. Много подобаващ избор е слагането на бамбук, който ще носи разцвет на притежателите му през годината.

Формата на предметите

Според фън шуй множеството предимети в стаите не би трябвало да са с остри ръбове. Масата в трапезарията е по-добре да е заоблена. Причината е, че кръглите форми носят повече шанс. Друго значимо нещо съгласно китайското изкуство е разположението на мебелите. Хората би трябвало да се движат свободно сред тях, без да се блъскат.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР