Настъпи преломен момент в кариерата на наша актриса. Великата Цветана

...
Настъпи преломен момент в кариерата на наша актриса. Великата Цветана
Коментари Харесай

Цветана Манева смая зрителите. Решението

Настъпи повратен миг в кариерата на наша актриса. Великата Цветана Манева се сбогува с публиката откакто на 24 май вечерта Академия " Аскеер " на Военния спектакъл я удостои с огромната премия за повсеместен принос към театралното изкуство „ Аскеер 2022 ”. Под бурни овации именитата българска актриса благодари за оценката за дългия си професионален живот.

" Това, за което ме награждавате, осмисли съществуванието ми в театъра. Трудно е да приемеш, само че никога не е трагично, че си отиваш. Ако имаше тук довечера „ изгряваща звезда ”, то аз се усещам като " залязваща " такава. Всяко нещо на този свят има край!.., сподели Манева и прикани публиката да я аплодра за финален път, написа Епицентър.

" Благодаря на публиката, тъй като най-вече съм желала тя да ми се довери. Получих го! Винаги съм успявала да предам на публиката това, което е надълбоко в душата ми... Ако този свят, който по този начин устремено се е запътил да стане неприличен, нечовечен, да ни чертае бъдеще, че ще опустеят пространствата, в които живеем и творим, съществуваме, мечтаем и имаме вяра...

И да желаеме и след нас да има хора, които също по този начин да имат вяра, визия си нямате - аз имам вяра, че всичко това може да приключи в театъра. Ако и вие мислите по този начин, в този момент може да ми благодарите, като ми изръкопляскате за финален път, тъй като повече на сцена няма да ме видите ", сподели Цветана пред смълчаната и станала на крайници зала… И напускайки сцената, помаха за довиждане на феновете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР