Наследниците на комунистическата номенклатура, нереализирани в края на комунизма, се

...
Наследниците на комунистическата номенклатура, нереализирани в края на комунизма, се
Коментари Харесай

ДПС: Кръгът Капитал е задкулисието, ще се борим с прокситата му

Наследниците на комунистическата номенклатура, неосъществени в края на комунизма, се пробваха да заемат дясното в България още в зората на демокрацията и да инженерстват в целия политически набор. Това съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Бизнесът им е от дарове от приватизацията. Ако се ревизира, може да се окажат и обири от приватизацията, акцентира Карадайъ.

Днес са медийни монополисти и се пробват да бъдат носителите на единствената истина в България. Истинското задкулисие е това - кръгът „ Капитал “ и всички, които са там, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Но ние тук в Народното събрание, в случай че желаеме да се борим с това задкулисие, би трябвало да поставим и изпитание. За страдание, това задкулисие има съответните проксита и в това Народно заседание и в днешното ръководство на страната, сподели още Карадайъ. И добави: " Да, това е следващата замяна на смяната. Тази власт, това ръководство се самонарича смяна, само че това е замяна. ".

Мустафа Карадайъ напомни, че българският народ приказва посредством своите представители в Народното събрание. Ние сме призвани тук да приказваме от името на българския народ и да решаваме проблемите на българските жители. Затова сме тук и с цел да подобряваме живота ми, сподели още Мустафа Карадайъ. И посочи, че още в далечната 1991 година Движението за права и свободи първо съобщи от трибуната на Народното събрание, че България би трябвало да бъде част от НАТО и Европейския съюз. България стана член на НАТО и Европейския съюз, когато Движението за права и свободи участваше в ръководството на страната и през днешния ден ние продължаваме да отстояваме тази полезности. За наша наслада в голямото си болшинство и народните представители и българския народ споделят тези полезности, акцентира Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР