Наследникът на Антон Хекимян за водещ на сутрешния блок на

...
Наследникът на Антон Хекимян за водещ на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Ето го наследника на Хекимян в сутрешния блок

Наследникът на Антон Хекимян за водещ на утринния блок на бТВ е явен. Разкритието направи БЛИЦ. Смяната се постанова след серията рокади в малкия екран, настъпили след промяната на собствеността й. Новият основен изпълнителен шеф Мартин Швехлак уволни шефа на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “. Венелин Петков и шефа на „ Програма ” Маргарита Александрова. В стола на Венелин Петков седна Антон Хекимян, който цяла седмица след рокадите сътрудниците поздравяваха в ефир. Мястото на Александрова зае Христо Хаджитанев.

След издигането на Хекимян най-големият въпрос беше кой ще го наследи като водещ на утринния блок в малкия екран. Близки до bTV разкриха пред БЛИЦ, че индивидът, върху който са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов. Той е едно от младите остриета на медията. Част е от екипа от 2010 година, като преди този момент е натрупал разнороден новинарски опит в други две малките екрани.



Смята се, че той задоволително добре познава атмосферата измежду сътрудниците си, има насъбран опит и ще може съответно и сполучливо да замести своя прославен сътрудник, заяви още БЛИЦ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР