Наскоро се преместих в нов апартамент в друг район на

...
Наскоро се преместих в нов апартамент в друг район на
Коментари Харесай

Бабата се помолила на Бог за малко храна и помощта дошла

Наскоро се реалокирах в нов апартамент в различен регион на града. На новото място първото нещо, което направих, беше да посетя локалния супермаркет. В магазина забелязах една баба, която носеше гумени чехли.

Възрастната жена единствено разглеждаше рафтовете с артикули, само че не си взимаше нищо. Веднага разбрах, че бабата е в последна потребност. Много желаех да й оказа помощ.

Хванах бабата за ръка и отидох да пазарим дружно с нея. В кошницата скожих продуктите, които тя прегледа. Бабата се притесняваше, че няма да я пуснат на касата. В магазина към този момент доста добре знаеха, че старата жена няма пари.

Но на касата платих самичък всички покупки. Храната в кошницата беше за нея. Тя беше толкоз се развълнува, че даже се просълзи. Оказа се, че в този ден тя помолила Бог да й изпрати малко пари за храна и Бог я докара при мен.

Помогнах й да придвижи тежката торба до у дома. Оказа се, че дамата живее в нова кооперация, апартамент в който й е даден вместо съборена къща. Животът в новата постройка се оказал доста безценен. Апартаментът погълнал цялата пенсия на бабата, а старата жена погребала единствената си щерка преди 4 години.

Жителите на кооперацията знаели за тежкото състояние на бабата, само че никой не се сетил да й помогне по някакъв метод.

Оттогава постоянно навестявам новата си позната. На чаша чай бабата ми споделя забавни истории от живота си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР