Насилие над българка в Гърция, извършено от наш сънародник, предизвика

...
Насилие над българка в Гърция, извършено от наш сънародник, предизвика
Коментари Харесай

Българка твърди, че е пребита жестоко от наш сънародник в Гърция

Насилие над българка в Гърция, осъществено от наш съотечественик, провокира сериозен интерес от страна на медиите в страната. Извършителят, който се показва като Георги Георгиев, се оказва човек с доста самоличности и с подправени документи. Гръцката полиция не може да откри кой в действителност е той.

„ Аз получих информация от измъчвана българка. Тя беше грубо пребита и порязана, в извънредно тежко положение и с заплаха за живота. Оттам стартира да се разплита историята. Тогава стана ясно, че самоличността на този българин, който се показва като Георги Георгиев, не е същинска. След изявления в български медии се получи позвъняване от действителния Георги, който сподели, че това не е той”. Това изясни кореспондентът на Нова ТВ в Гърция.

Мъжът, представящ се с подправена идентичност, е арестуван неведнъж с три разнообразни семейства, с шест разнообразни лични имена. „ Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско разпореждане. Имаме информация, че се търси и в Италия”, добави Атанасова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР