Нашите бивши коалиционни партньори са участници в разрушаването на трети

...
Нашите бивши коалиционни партньори са участници в разрушаването на трети
Коментари Харесай

Александър Симов: ИТН разрушават трети парламент

Нашите някогашни съдружни сътрудници са участници в разрушаването на трети парламент. Тяхното мнение не може да бъде взето за меродавно. Управлението не е корупционно, а в противен случай - смисълът и приемането на доверие на това ръководство, се дължи на мощната антикорупционна поръчка. От обединението се чака изчистването на България и това продължава да бъде заемът на доверие, поради което протестиращите излизат. Това сподели Александър Симов от " Българска социалистическа партия за България " преди дебатите по вота на съмнение към кабинета.

Той дефинира дейностите по отстраняването на Никола Минчев като ръководител на Народно събрание като " подло политическо държание на новото болшинство " и демонстрация на политически реваншизъм.

Заяви още, че не може да одобри " обръщането против ръководството " на Румен Радев или най-малкото да вземе страна в спора - или връщане на власт на силите на Бойко Борисов, или да се направи смяна в България.

Симов сподели още, че не може да одобри като " покупко-продажба " депутатите от Има Такъв Народ. За него отделилите са хора, които се бунтуват против статуквото в тяхната партия.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР