Нашата първа задача е да спрем обедняването. Готов съм да

...
Нашата първа задача е да спрем обедняването. Готов съм да
Коментари Харесай

Петър Чобанов посочи задача №1 за ДПС

 „ Нашата първа задача е да спрем обедняването. Готов съм да вложа всичките си старания за решаването на проблемите на Самоков. Заставам пред вас и декларирам, че поемам отговорността да работя за това вие да живеете по-добре. Виждам ситуацията в „ Седми квартал ”, желаете канализация, питейна вода. Подкрепете ни с №13 на 2 април, с цел да вкараме тези проблеми в дневния ред на новото Народно заседание ”.

Това съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи за София област доцент Петър Чобанов. Той посети „ Седми квартал “, където с малко забавяне беше маркиран Тодоровден. В Самоков дойдоха и останалите кандидат-депутати от листата Валентин Тончев, Александър Несторов, Кристина Александрова, Любомир Апостолов, Ивелина Чотова, Марко Марков, Диана Панайотова, Халит Сарач, Елеонора Петрова, Васил Николов и Яко Банчев.
-->
Отборът на Движение за права и свободи беше посрещнат от стотици поданици на квартала с бурни възгласи Движение за права и свободи.

„ Трябва да развиваме стопанска система, посредством която да достигнем междинните европейски стандарти на живот. Не може всеки месец се тегли по 1 милиарда външен дълг, с цел да се финансират пенсиите. Всичките ни старания са ориентирани към това да живеем по-добре, децата ви да учат. Движение за права и свободи е единствената партия, която не дели хората съгласно етнос и вяра. Най-важното за нас е индивидът.

Дневният ред на хората е дневният ред на Движение за права и свободи. Ние сме тези, които ще го пренесем и като дневен ред на политиците в 49-ото Народно заседание. Неотложните задания за решение пред нас са инфлацията, обедняването, високите цени, работните места, приходите. Това са проблемите и на хората в община Самоков, наред с тези, свързани с водата, канализацията и неприятната инфраструктура. Но запомнете, че дружно сме по-силни. Затова ви приканвам да ни подкрепите. “, сподели доцент Петър Чобанов.

Той акцентира, че тази поддръжка би трябвало да е налице и през есента за локалните избори, с цел да има Движение за права и свободи болшинство в локалния парламент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР