Нашата коалиция ПП-ДБ ще е първа политическа сила и ще

...
Нашата коалиция ПП-ДБ ще е първа политическа сила и ще
Коментари Харесай

Петков и Атанасов ревнаха: Наш кабинет или нови избори!

Нашата коалиция ПП-ДБ ще е първа политическа мощ и ще сформира държавно управление. Това съобщи изрично съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред Нова телевизия.

“Имаме нова политическа мощ с искания да получи първото място, да приключи политическата рецесия и служебната корист с власт ”, сподели и Атанас Атанасов от " Демократична България ".
-->
Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна промяна. “С тази положителна стратегия, имам вяра, че ще сме първи. Ще бъде доста скъпо за всеки, който не я поддържа ”, сподели експремиерът. Той уточни, че към този момент 100 организации са подписали тяхната “Книга на идеята ”, а към обединението им са се включили още 6 обединения.

“Имаме упоритостта да убедим хората да ни поддържат ”, разгласи и Атанасов.

Относно партньорство с ГЕРБ, Петков отхвърли да има подобен вероятен сюжети.

“Мисля, че няма сюжет, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа мощ. Ние сме единствените, които се сплотяваме ”, сподели той.

Атанасов даде обещание да подходят “отговорно ". " Ще бъдем диалогични, ще водим договаряния, само че без корупционерите ”, сподели той.  И добави: “Този, който желае изтощение на съперника и поредни избори, е Борисов. Ако ГЕРБ са първа политическа мощ - тогава ще им избори наесен ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР