Наш професионален футболист се забърка в тежък скандал, след като

...
Наш професионален футболист се забърка в тежък скандал, след като
Коментари Харесай

Български футболист бе хванат с кокаин

Наш професионален футболист се забърка в тежък скандал, откакто бе махленски в приложимост и владеене на кокаин и шофиране под влияние на наркотично вещество. Според в. " Конкурент ", нападателят на втородивизионния " Монтана " Стефан Христов е бил спрян в неделя заран към 10 ч. от пътни служители на реда в града. При инспекцията 32-годишният футболист дава позитивна проба за кокаин. По-късно е претърсена и хотелската му стая, в която е намерено прахообразно вещество с тегло 1,3 грама. По-късно е открито, че това също е кокаин.

Веднага е почнало досъдебно произвеждане против Христов. Според " Спортал ", от управлението на " Монтана " реагира стремително на абсурда и приключва контракта на футболиста. Интересното е, че случаят се е случил на идващия ден след първия гол на Христов с екипа на " Монтана ". Той донесе равенството 1:1 при гостуването против " Миньор " (Пк) в X кръг на Втора лига.

Стефан Христов мина в " Монтана " през юни, откакто преди този момент натрупа богат опит в Първа лига. Нападателят има общо 121 мача и 16 гола в елитната ни дивизия с тимовете на " Любимец ", " Витоша " (Бистрица), " Дунав " и " Царско село ". Играл е още в " Спартак " (Пл) и " Етър ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР