Наш милионер си купи двореца на бившия гръцки крал Константин.

...
Наш милионер си купи двореца на бившия гръцки крал Константин.
Коментари Харесай

Наш милионер си купи двореца на бившия гръцки крал

Наш милионер си купи двореца на някогашния гръцки крал Константин. Стопанинът със синя кръв продал имението си в Порто Хели на български предприемач, за който се знае единствено, че е основан в Лондон и се занимава с телекомуникации. Продажната цена на първокласния парцел е 10 милиона евро, а може би и повече, заяви изданието Прото тематика, представено от " Труд ".

Новият притежател ще се радва на 12 спални, частен плаж и арабска архитектура. Луксозната вила има още 30-метров басейн, фонтани и плочки, ръчно направени и донесени непосредствено от Мароко от хора на ливанския предприемач Марк Сурсок, който продаде двореца на Константин преди осем години за 5 милиона евро.

Сделката с българина е направена преди няколко месеца, само че бе оповестена тези дни, защото цар Константин е изискал от новия притежател да остане там до мeсец март - предпочитание, което е било почетено.

Българинът е бил предложен от персонални познати на краля, а не посредством посреднически организации за недвижими парцели. Той е посетил Агиос Емилианос предишното лято, с цел да огледа парцела. Заедно с някогашния крал Константин имението напуща целият личен състав. Единственият човек, който ще остане там, е неговият персонален помощник, защото той познава особеностите на къщата. Според гръцкото издание, служителят се употребява с безспорното доверие на бившето кралско семейство.

Той ще предложи услугите си на новия притежател и ще му помогне с осъществяването на някои промени, които той към този момент е изискал. Новият притежател ще дойде в Порто Хели този уикенд, с цел да следи процеса на пренасяне, който към този момент е в ход.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР