Наш известен професор прогнозира на коя партия ще даде Румен

...
Наш известен професор прогнозира на коя партия ще даде Румен
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Президентът няма да даде третия мандат на БСП

Наш прочут професор предвижда на коя партия ще даде Румен Радев третия мандат за сформиране на кабинет.

„ Когато преглеждаме третия мандат, е доста значимо да забележим претекста на президента. Според мен претекстът на президента Румен Радев няма да е да даде този мандат на Българска социалистическа партия ”. Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя изясни убедеността си с това, че президентът нямал доста положителни връзки с БСП. „ По-вероятно е мандатът да е на Демократична България ”, уточни професорът.

Христова не бе безапелационна дали ще се осъществя трети мандат или ще има нови предварителни избори, написа Novini.bg.

" Моето чувство е, че всичко може да се случи. Защото отговорността към гласоподавателя е да бъдеш доста по-категоричен: правя-не върша държавно управление, пробвам се-не се пробвам ", сподели тя.

„ Единствените политически партии, които са споделили каква е позицията им изрично - че няма да вършат държавно управление - са тези, които са в съпротива. Четирите, изключително Има Такъв Народ, продължава да го играе и да държи фена на къса верижка. Държането на къса верижка на фена е неприятно – поради това, че фенът сега е в доста високи равнища на стрес. Не би трябвало да го държим на къса верижка ", добави психологът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР