NASA започва разследване на безопасността на условията на работа в

...
NASA започва разследване на безопасността на условията на работа в
Коментари Харесай

NASA ще разследва SpaceX, защото Илон Мъск пуши марихуана

NASA стартира следствие на сигурността на изискванията на работа в SpaceX , тъй като изпълнителният шеф на компанията Илон Мъск пуши марихуана наскоро по време на свое изявление.
Скандалното присъединяване на Мъск в шоуто на Джо Роугън е предизвикало администрацията на галактическата организация да прегледа метода на работа в компанията. Въпреки, че NASA не го споделя непосредствено, следствието има за цел да откри дали SpaceX дава отговор на условията на NASA за сигурност на трудовото място , в това число и за неизползване на наркотични субстанции.

„Корпоративната просвета и водачеството стартират от върха“, показва админът на NASA Джим Бриденщайн.

И двете изявления наподобяват като завоалиран – или даже напълно явен – намек към държанието на Мъск.

Разследването може и да наподобява пресилено, само че никога не е нелогично. Държавната администрация закономерно желае да прегледа връзките си със SpaceX в случай, че имат бизнес за милиарди долари. Употребата на незаконни упойващи субстанции, в това число и опиати, е неразрешена за всеки, който има достъп до несъмнено равнище държавна информация. Наскоро Военновъздушните сили на Съединени американски щати също разгледаха държанието на Мъск.

Освен появяването на ексцентричния и невменяем милиардер в шоуто на Роугън, NASA има още много други неща, които да прегледа. SpaceX има избрани механически проблеми, в това число с тестванията на парашутната си система, което също е предмет на интерес.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР