Народното събрание отхвърли кандидатурата на проф. Николай Габровски за премиер,

...
Народното събрание отхвърли кандидатурата на проф. Николай Габровски за премиер,
Коментари Харесай

Огромна закана! Ас на ГЕРБ даде тежко послание

Народното заседание отхвърли кандидатурата на проф. Николай Габровски за министър председател, издигната с първия мандат на ГЕРБ-СДС. Своята поддръжка дадоха депутатите от парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " Български напредък ". Против бяха Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Възраждане ". 

Днес се  роди една нова коалиция - на изборите. Това съобщи пред БНР проф. Костадин  Ангелов от ГЕРБ.
-->
Приоритетите, които Габровски уточни, са на всички политически партии, само че се оказа, че от парламентарната естрада се приказва предизборно, сподели той.

„ Политическа партия, Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и Демократична България говореха на гласоподавателите си. Не ги вълнуват проблеми на българските жители “.

Дали сме цялостна независимост на министър -председателя да си подбере специалистите, уточни Ангелов..

При третия мандат ГЕРБ желае да види какво държавно управление ще се предложи и какви ще са неговите цели, уточни Ангелов. Той не изключи опцията за поддръжка на държавно управление с мандат на Демократична България.

„ Ако Демократична България получи трети мандат, би трябвало да отговорят с нас и да ни посочат целите си. Лесно е де се крещи по площадите и да се пишат статуси във ФБ. Трудно е да се пишат закони “.

Ако се стигне до нови избори, отново ще ги спечелим и ще сме първа политическа мощ, уверен е Ангелов.

„ Качваме резултат, тъй като хората се убеждават, че ГЕРБ са единствената виновна партия. Всички останали са за площадна народна власт. Държавата не се ръководи през ФБ. Моделът Борисов е този, който реши финансова рецесия, бежанската рецесия и коронавирус рецесията. Моделът Б. е резистентност и отговорност, както и развиване в ероатлантическа посока “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР