Народният представител от ГЕРБ Тома Биков изрази остро възмущение от

...
Народният представител от ГЕРБ Тома Биков изрази остро възмущение от
Коментари Харесай

Биков бесен: Стига са обвинявали Борисов за всичко

Народният представител от ГЕРБ Тома Биков изрази остро отвращение от това, че всички неуспели да влязат във властта, както и Българска социалистическа партия и Румен Радев упрекват ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов за всички проблеми в страната.

"Накрая се оказа, че изпълнителната власт е отговорна за всичко ", възмути се Биков.

"Ние не упрекваме Корнелия Нинова за Цветан Цветанов. Хайде Бойко Борисов да не носи отговорност за Българска социалистическа партия ", добави още Тома Биков и уточни, че в случай че всичко продължи по същия метод България може да замязя на Българска социалистическа партия, която изключително напоследък е разтърсвана от вътрешни битки.

Депутатът от ГЕРБ осъди в ефира на Нова телевизия дейностите на чиновниците на НСО край „ Росенец “. Той попита за какво държавното управление би трябвало да подаде оставка при изискване, че нито за НСО дава отговор, нито за Прокуратурата.

Тома Биков подсети също по този начин, че настоящето държавно управление е определено на избори, които Румен Радев е провел. Ако в този момент Борисов подаде оставка, той разясни, че следва длъжностен кабинет и идва политическа рецесия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР