Народният представител на АБВ Владимир Маринов гласува против решението за

...
Народният представител на АБВ Владимир Маринов гласува против решението за
Коментари Харесай

Депутат от БСП гласува против военната помощ за Украйна

Народният представител на АБВ Владимир Маринов гласоподава срещу решението за даване на военнотехническа помощ за Украйна

Народният представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Владимир Маринов гласоподава срещу парламентарното решение за даване на военнотехническа помощ за Украйна. Той изясни, че позицията на АБВ е поредна от първия ден и тя гласи, че единственият път за решение на спора в Украйна е пътят на дипломацията, а не военният. Маринов акцентира, че в нито един от трите плана, препоръчани за решение през днешния ден, не попада понятието „ дипломация “.

`Депутат

„ Така и не ми стана ясно какво, в действителност, желаеме да предоставим на Украйна, каква е неговата стойност, от кое място ще дойдат парите и кой ще ги заплати, тъй като такива пари в държавния бюджет няма. Иначе в бюджета би трябвало да бъдат направени промени и те би трябвало да станат за сметка на някакви други разноски “.

Маринов разяснява днешните събития в Народното събрание като проява на преданост към западните си сътрудници сервилно държание към условията, които през днешния ден пристигнаха от Украйна и цялостна липса на отбрана на българския народен интерес.

„ Видяхме много съществено болшинство в Народното събрание, което гласоподава това решение. За страдание, част от това болшинство беше и ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ “, сподели в умозаключение Владимир Маринов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР