Напусна ни един прекрасен човек и професионалист, който повече от

...
Напусна ни един прекрасен човек и професионалист, който повече от
Коментари Харесай

Дълбок Поклон. След Кратко Боледуване Ни Напусна Една От Най-Известните Български Журналистки. Скръб И Болка В Средите

Напусна ни един прелестен човек и експерт, който повече от 30 години работеше за Българска телеграфна агенция, влагайки разсъдък, сърце, душа, пишат сътрудниците й в съболезнователни редове.

Ирина Маринова бе и ръководител на сдружението на Съюза на българските публицисти (СБЖ) в организацията. Била е член на Управителния съвет на Съюз на българските журналисти, ръководител на обществената комисия на Съюз на българските журналисти, а сега - член на Комисията за креативен въпроси на Съюз на българските журналисти.

Отиде си една светла душа

" Всички ние обедняхме, тъй като си отиде един същински добър човек. А положителните хора към този момент са огромна необичайност. Отиде си една светла душа, която в никакъв случай никому не направи зло. Ако можехме всички да бъдем като нея ", пишат сътрудници в състрадание, изпратено до Съюз на българските журналисти:

Ирина беше и си остана честна, правилна и лоялна, по тази причина я обичаме. Така ще бъде постоянно. Напусна ни един прелестен експерт, който повече от 30 години работеше за Българска телеграфна агенция, влагайки разсъдък, сърце, душа, създавайки Забава и давайки Знания на всички нас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР