Напрежението в Русе расте заради видеото с агресия над момче,

...
Напрежението в Русе расте заради видеото с агресия над момче,
Коментари Харесай

Поне 10 момчета са били нападнати от побойника в Русе

Напрежението в Русе пораства поради видеото с експанзия над момче, което беше оповестено нощес. Десетки недоволни младежи се събраха пред блока на нападателя нощес в символ на митинг. За благополучие до ескалация на напрежението не се стигна, само че фрагментите възмутиха младежите, които се оповестиха срещу експанзията.
Прочетете още
Пострадалият Иво Бонев описа пред Българска национална телевизия, че не познава нападателя си. По думите на Бонев и други пострадали най-малко 10 момчета са бити от въпросния нападател.

" Случи се в средата на април, аз не знаех въобще за това момче. Той ме приклещи в тоалетните на едно заведение. Дотогава не се познавахме и нямах концепция кой е, само че ми нанесе побой в главата, ръцете, по цялото тяло ", сподели Бонев.

" На 26 октомври ми беше нанесен побой, вследствие имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не би трябвало да си местя ръката, целият ми тил е жълт. Аз го познавах преди този момент, само че не съм имал проблеми с него. Имах проблеми с негов другар, само че се бяхме разбрали напълно обикновено ", споделя друго момче. Младежът съобщи, че ще търси правата си по правосъден път.

Според Иво Бонев повода за нападението над него е момиче, с което е излизал. Агресивният мъж декларирал, че всеки, който има контакт с нея, ще бъде пребиван.

" Не знам за какво тъкмо в този момент клипът е пуснат, само че се веселя, че сега най-малко имаме някакво доказателство, тъй като след мен и други момчета пострадаха от него. Едно от тях подаде тъжба и аз най-после взех решение да не мълча повече и също да подам тъжба ", споделя Бонев.

След обявата на видеоклипа доста хора са се свързали с Иво Бонев, който споделя, че въобще не е очаквал такава поддръжка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР