Тазгодишното Chelsea Flower Show е в разгара си и въпреки

...
Тазгодишното Chelsea Flower Show е в разгара си и въпреки
Коментари Харесай

Зелената плетена макси рокля на Beverley Knight от Chelsea Flower Show е основна част от летния гардероб

Тазгодишното Chelsea Flower Show е в разгара си и макар че се възхищаваме на невероятните цветове и дизайни, показани на събитието, ние също не мога да не се насладя на съществено ентусиазъм за лятно облекло, което гостите също дават. Сред зашеметяващите цветя и смели щампи, зелената макси рокля на Beverley Knight се открояваше измежду тълпата както със своята елементарност, по този начин и с еластичност и към този момент можем да кажем, че ще бъде ужасно допълнение към нашите летни дрешници.

певицата носеше плетена макси рокля Khloe на Pretty Lavish за случая, със обикновен лайм зелен цвят и ласкателна кройка, което я прави идеалният избор за слънчевото време.

Въпреки че плетената рокля може да не е вашето естествено желание, когато времето се затопли, роклята е направена от лека, супер еластична фина плетка, която я прави лека и комфортна. Неговото високо деколте с халтер се закопчава откъм гърба на врата ви и придава изрязан дизайн с отворен тил, който ви оказва помощ да се охладите и огол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР