Само три месеца след като една баба беше накъсана до

...
Само три месеца след като една баба беше накъсана до
Коментари Харесай

Възходът на „ужасното“ куче Франкенщайн и защо толкова много жени са убити от хулигани XL - експерт

Само три месеца откакто една баба беше накъсана до гибел от гамен XL, майка беше убита в съдбовно куче нахлуване в личния й дом.

Жената на към 50 години, наричана локалните като Анджелин Махал, беше брутално нападната от двамата си регистрирани хулигани XL в дома си в източен Лондон. Нейната мъчителна гибел идва, откакто нов закон, въведен на 1 февруари, разгласи за престъпно закононарушение притежаването на подобен без документ за освобождение в държавна принуда след поредност от ужасяващи офанзиви.

А от 31 декември предходната година, също стана нелегално да се продават, раздават, изоставят или отглеждат XL гамен. И въпреки всичко един специалист не счита, че законът отива задоволително надалеч и споделя, че породата ще продължи да убива, „ тъй като е била отглеждана като стока единствено с една цел “.

Криминологът доктор Саймън Хардинг, който е направил задълбочено проучване на статусни кучета и е създател на книга за това, твърди, че няма прекъсване на побойника XL, който съгласно нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР