Гледах финала само веднъж. Не помнех какво съм казала тогава,

...
Гледах финала само веднъж. Не помнех какво съм казала тогава,
Коментари Харесай

Надежда от “Ергенът“: Съжалявам, че се подведох и повярвах на Алек

„ Гледах финала единствено един път. Не помнех какво съм споделила тогава, тъй като бях свръхемоционална. Беше тестване да видя себе си в профил в това положение – разрушено, разочаровано, тъжно “. Toва заяви Надежда Вишева, финалистка в трети сезон на " Ергенът ".
Прочетете още
Тя е гледала финала в компанията на родителите си и с Кристина, друга участничка от " Ергенът ", която й е държала ръката за поддръжка.

„ В началото майка ми и татко ми бяха разочаровани от финала. Казаха ми да си го изплача, времето лекува всичко. Олекна ми, откакто мина финалът. Сега тази книга към този момент е затворена. Алек няма да яде от сланината на баща, той губи “ – разяснява шеговито Надежда.

„ Много рядко греша в мнението си за хората. Там ситуацията те подготвя да изпитваш страсти. Съжалявам, че се подведох и повярвах, че Алек изпитва тези усеща. Чувствам се подведена “ – добави майката на 7-годишен наследник, който се споделя Константин и през днешния ден има имен ден.

„ Не скърбя обаче, тъй като това беше необикновено премеждие. Пак бих скочила, в случай че някой ме попита. Но в случай че може – с различен край. Там срещнах доста приятелки, с които поддържаме връзка, и това беше моята победа “ – уверена е Надежда.

„ Имението е един любовен балон и в действителност си мислех, че можем да живеем дружно с Алек. Той е любезен и знае какво да каже. Знаех, че ще разберем дали в действителност сме един за различен чак когато се приберем в България. Беше ми потребно да виждам епизодите, тъй като, като виждах по какъв начин се държи с другите, заравях онази страст и тя си отиваше “ – показа Надежда.
 
Тя призна, че първоначално е била по-затворена, след това е не запомнила за камерите. Счита, че е трябвало да бъде по-добър пълководец. Тя приказва и за мненията в интернет, че „ Жени с минало нямат място на финала “, написа ladyzone.

„ Много е тъжно, че огромна част от българите са тесногръди. Не съм изоставила детето си, тъй като то по този начин или другояче в този интервал беше при татко си в Гърция. Добри другари сме с някогашния ми брачен партньор, той нямаше срещу влизането ми в " Ергенът " – описа Надежда.
 
Синът й не е гледал предаването, само че въпреки всичко е видял някаква част от финала.

„ Мамо, ти си доста хубава. Този батко не е видял, че си хубава и аз към този момент не го одобрявам “ – споделил дребният Косьо след финала.
 
Надежда загуби работата си, с цел да взе участие в " Ергенът ". Сега тя е отворила собствен личен бюти център. Не крие, че има корекции по тялото си – носа, бюста и малко по устните.

С Алек не се е виждала, само че допуска, че ще се видят някой ден.
 
„ Бих го питала на база на какво беше това решение и за какво го разгласи по този метод, с видео “ – призна Надежда в края на диалога.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР