Напрежението, което избухна сред феновете на Левски след загубата 0:3

...
Напрежението, което избухна сред феновете на Левски след загубата 0:3
Коментари Харесай

Феновете на Левски пак скочиха на ръководството на клуба

Напрежението, което избухна измежду почитателите на Левски след загубата 0:3 от Лудогорец, имаше продължение през вчерашния ден.

Привържениците на отбора издигнаха афиш, който посрещна шефовете на „ сините “ на „ Герена “ в навечерието на гостуването на Локомотив (Пд).

Срещата е през днешния ден от 20:30 часа в Града под тепетата. А нов неуспех ще смъкна напълно гарда на тима преди дербито с ЦСКА, което следва в неделя.

През есента точно успеха над „ черно-белите “ с 1:0 запази очакванията на ентусиастите, че нещо може да се случи през този сезон.

Те обаче се изпариха с отпадането за Купата на България. „ Quo Vadis? “ (б.р. Накъде отиваш), бе изписано на транспарант, обтегнат на касата на ул. „ Тодорини кукли “, която се намира в непосредствена непосредственост до клубните офиси.

„ Нека Ивайло Цветков - Нойзи го преведе на останалите, той знае добре латински “, сбити бяха ентусиастите пред „ Мач Телеграф “.

Те се надяват, че управлението ще им даде отговор, който касае най-много бъдещето на тима по-късно състезание, в което връх ще бъде присъединяване в баража за Лига Европа.

В момента самодейностите за набиране на средства от почитателите са замрели. Както е известно, членът на УС Константин Папазов разгласи, че се водят договаряния с две непознати компании за спонсорство, само че това щяло да отнеме известно време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР