Напрегнати часове на очакване на резултатите от президентските избори в

...
Напрегнати часове на очакване на резултатите от президентските избори в
Коментари Харесай

Губернаторът на Пенсилвания: Броим всеки глас

Напрегнати часове на очакване на резултатите от президентските избори в Съединени американски щати. Краен период за оповестяване на окончателните резултати няма. Кандидатът на демократите Джо Байдън е покрай успеха, само че му би трябвало превъзходство в още два щата. В същото време- от щаба на Тръмп настояват, че има нарушавания и сезираха съда за резултатите в няколко щата.

Нито един от двамата претенденти не е достигнал нужните 270 електорални гласа, което ще му обезпечи мястото в Белия дом. Неокончателните данни демонстрират преднина за Джо Байдън с 253 електорални гласа против 213 за Тръмп.

Последни данни на Fox News сочат, че Джо Байдън получава 264 гласа против 214 за Доналд Тръмп.

„ Демократите знаят, че единственият метод да завоюват тези избори е да излъгват в Пенсилвания. И виждаме това още от първия ден. Намерихме бюлетини в канавките…, те не позволяват нашите наблюдаващи до секциите… Хора, това е машинация. Това е безспорна машинация. Виждали сме го във Филаделфия и преди. Те се пробват да се подиграят с изборите в тази страна ”, съобщи Ерик Тръмп, консултант на Доналд Тръмп.

„ Нито един републиканец нямаше опция да види някоя от тези бюлетини. Те могат да са от Марс или от Националния комитет на демократите. Джо Байдън може да е дал своя вот 50 пъти! ”, съобщи и Руди Джулиани, консултант на президента Тръмп.

„ Днес следобяд щабът на Тръмп подаде искане за прекъсване на преброяването на гласовете в Пенсилвания. Това опонира на най-основните правила на нашата народна власт.

Нека бъда явен, в Пенсилвания, всеки глас ще бъде преброен. Ще направя всичко, което мога, с цел да подсигурявам, че всеки глас ще бъде преброен ”, безапелационен беше губернаторът на Пенсилвания Том Улф.,предаде Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Ето, че в този момент, след дълга нощ на броене, е ясно, че ние побеждаваме в задоволително щати, с цел да достигнем 270 електорални гласа да продобиване на президентството. Не съм тук, с цел да разглася, че сме спечелили.

Но съм тук, с цел да кажа, че когато преброяването завърши, имаме вяра, че ще сме спечелилите. Нека бъда явен, водим акция като демократи, само че аз ще ръководя като американски президент ”, съобщи Джо Байдън.

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР