Напредването на възрастта вече е белязало лицето на обичаната новинарка

...
Напредването на възрастта вече е белязало лицето на обичаната новинарка
Коментари Харесай

Ани Салич не страдала от излишна суета

 Напредването на възрастта към този момент е белязало лицето на обичаната новинарка Ани Салич. Прехвърлилата 50-те тв звезда е неузнаваема даже с щедро количество професионален макиаж.

В същото време обаче Салич сподели, че не се срами от измененията в излъчването си и не страда от непотребна суетност. Тя разгласява своя фотография в непосредствен проект, на която си личат всичките ѝ недостатъци. От ефира на новинарския блок те не могат да бъдат видени от феновете поради подобаващото осветяване в студиото. Ани събра десетки похвали и окуражителни думи от своите почитатели в обществените мрежи, а мнозина от тях я адмирираха, че не е залитнала по пластичната хирургия и естетическите корекции по сходство на множеството си колежки в тв сектора. Истината била, че ветеранката от новините се страхувала от оперативни намеси и инжекции и не можела да събере храброст да се тунингова, било то с лифтинг или с ботокс.

След като на млади години претърпяла тежка интервенция поради раждането на първородния си наследник Лазар, Ани се зарекла да не ляга под ножа, в случай че не се касаело до здравето ѝ.

Напоследък обаче водещата е очевидно отслабнала и безпощадните диети, на които се подлага в последното десетилетие, най-сетне са дали дълготраен резултат, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР