Направихме страната с най-развита газопроносна система на Балканите. Още 2009

...
Направихме страната с най-развита газопроносна система на Балканите. Още 2009
Коментари Харесай

Борисов: Експериментът Петков-Василев донесе милиарди щети

Направихме страната с най-развита газопроносна система на Балканите. Още 2009 година като дойдохме първото, което правихме е да махнем медиаторите от покупко-продажбите с газа. Това съобщи от Рилски манастир водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

За първи път връзка Гърция започнах да върша аз. Иван Костов за какво не я направи, когато бяха те? Когато имахме опция, тогава се заехме с тази връзка.

Можеха за няколко месеца да продължат доставките, в случай че не се вършат на подправени герои, и тогава да сключат дълготраен контракт – с американска, катарска компания, с цел да може бизнеса да знаят цената. Освобождаваш пазара – различен модел – и единствено за медиатори. И тогава в един дребен пазар незабавно ще стане монопол. 

Остава третият вид – задачата е била да банкрутират Булгаргаз. През медиаторите и Чирен заграбиха стотици милиони от народа. Експериментът " Петков-Василев " донесе милиарди вреди, сподели още той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР