Направена е по техен проект Доменико Долче и Стефано Габана

...
Направена е по техен проект Доменико Долче и Стефано Габана
Коментари Харесай

Долче и Габана продават любимата си яхта бижу

Направена е по техен план

Доменико Долче и Стефано Габана сътвориха империята D & G, която всяка година им носи 1 милиарда приход от продажбата на облекла. Това, което вършат в региона на яхтинга, обаче също няма по какъв начин да остане неусетно. Тяхното украшение е 50-метровата яхта, направена по техен план. Regina D’Italia в този момент е пусната за продажба и коства 18 милиона евро.

Построената от Codecasa през 2006 година Regina d’Italia е необикновен баланс сред разкоша и минимализма в дизайна на яхтите. Яхтата има железен корпус и алуминиева надстройка.

Regina d’Italia показва чист екстерирор в жанр Della Role Design. Тя има доста пространства и зони под намерено небе на три палубни площадки. Терасата за " слънчеви бани " с няколко места за отдих и панорамна панорама е необикновен плюс за тази яхта.
Интериорът й, повтарящ стила на притежателите в модата, е създаден от Lazzarini Pickering Architetti. В обзавеждането на Regina d’Italia, отразяващо обилно модата на Dolce & Gabbana, има декорации от рубини и сапфири, мраморни подове със слатни жилки и анималистични принтове, които доминират в текстурата.

Според данните на брокера, който продава яхтата, всички скъпи материали, употребявани за обзавеждането, са същински - без значение дали става въпрос за злато, кожа от норка или крокодилска кожа. Regina d’Italia може да събере на борда до 12 посетители, има и първокласен апартамент за притежателите. Яхтата може да се похвали с огромна гримьорна и лична фитнес зала, VIP-каюта и четири двуместни каюти.

От техническа позиция, яхтата развива оптималната скорост 18 възела и прави круизи със скорост 15 възела на отдалеченост 4600 морски благи.  Тази луксозна яхта е снабдена и със специфични стабилизатори, които покачват комфорта на борда, когато яхтата плува в изключително бурни води. Яхтата е била ремонтирана напълно за последно през 2018 година.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР