Напоследък все повече говорим за това как се завръщаме към

...
Напоследък все повече говорим за това как се завръщаме към
Коментари Харесай

23 тениски с послания, които бихме носили всеки ден

Напоследък от ден на ден приказваме за това по какъв начин се завръщаме към главните неща в дрешника си, осъзнавайки какъв брой малко неща са ни нужни. Особено по време на изолираност, когато постоянно нямаме потребност от нищо друго с изключение на от тишърт и дънки. И защото към този момент ви показахме по какъв начин за следващ път преоткрихме любовта си към, в този момент е ред на тези тишърти, които постоянно сме обичали да носим. Онези с посланията – от време на време мощни и съществени, само че постоянно закачливи и разведряващи.



Направихме една селекция от пролетните сбирки, които са ни единствено на клик разстояние, тъй като и да желаеме, няма по какъв начин да се отдадем на обичания си с девойките, нали? Правим го вкъщи, тъй като тениските са измежду облеклата, които освен най-често носим през топлите месеци, само че които най-често пазарим. И напълно не се ограничаваме с типичен бял тишърт, макар че върху него най-лесно се открояват тези думи, които от време на време споделят задоволително.



Тениските обаче носим освен с дънки (къси или дълги), само че и с, красивите солей модели, както и с елегантни панталони, костюми и обичаните си летни къси панталони, тъй като вкъщи към този момент може да е лято.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР