Напоследък толкова сме се прехласнали по летните рокли, че забравихме

...
Напоследък толкова сме се прехласнали по летните рокли, че забравихме
Коментари Харесай

Завръщането на гащеризона и то точно в този цвят!

Напоследък толкоз сме се прехласнали по летните рокли, че забравихме за негово величество гащеризона. Може и да има своите дефекти, изключително в случай че се закопчава на гърба, а вие в този миг сте сами, само че преимуществата му сигурно са доста повече. От една страна ни икономисва съмненията заран кой панталон с коя блуза да съвместим и дали можем да носим тъкмо тази рокля с тъкмо тези летни обувки, а от друга постоянно наподобява стилно и елегантно. Дори и когато е с малко по-спортна линия.


 550 дами съдят Uber за тежки полови злоупотреби 14 юли 2022 | 550 дами съдят платформата за напредване Uber в Съединени американски щати за серия от полови похищения. Делото беше заведено...
Точно като моделът, който ви представяме през днешния ден. Открихме го в сбирката на в магазини и беше обич от пръв взор. Той е от доста мека материя, със страхотна линия, като по-скоро акцентира силуета и е извънредно комфортен. Е, несъмнено, нямаше по какъв начин да устоим и на цвета – настоящото розово, само че в неговия малко по-нежен и пастелен колорит. Перфектен за летните дни. Перфектен за съчетание с други пастелни цветове като зелено, бледолилаво, бледожълто и нежно синьо. Перфектен и за носене с обичани маратонки.



Затова когато видяхме този модел на, още веднъж в, знаехме, че той ще е must have за летния ни капсулен дрешник. Едва ли има потребност да ви обясняваме какъв брой комфорт дават на стъпалата моделите на марката, само че тези маратонки сигурно елементарно се вписват в стайлинга ни за идващите месеци. И с изключение на с този гащеризон, си ги представяме с някоя ефирна бяла или лилава рокля, както и с костюм с бермуди в светли тонове. Но в случай че розовото не е вашият цвят, що се отнася до гащеризонa, незабавно ви издаваме, че го има и в.



С поддръжката на District
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР