Напоследък се вижда тенденция Лудогорец да обръща поглед към българското.

...
Напоследък се вижда тенденция Лудогорец да обръща поглед към българското.
Коментари Харесай

Защо в Лудогорец не опитат да си върнат Михаил Александров?

Напоследък се вижда наклонност Лудогорец да обръща взор към българското. Вече бяха привлечени Цветомир Панов и Димо Бакалов, а се разясняват и имената на Тодор Неделев и Георги Миланов. И тук въпросът е: Защо в Разград не опитат да си върнат Михаил Александров?

Той е свободен сътрудник, откакто договорът му с Арсенал (Тула) изтече. Навярно към него има интерес от чужбина и играчът сигурно ще си откри бързо нов тим. Но за какво този отбор да не е точно Лудогорец? Понастоящем Димитър Димитров няма футболист, който като Мишо да може да играе на цели четири позиции - като ляв и десен бранител и като ляво и дясно крило.

Вече е на 28 години и е задоволително умел и несъмнено би приключил отлична работа. Херо харесва доста Лукас Саша, защото и бразилецът е поливалентен футболист, само че не колкото Александров. В момента титулярни бекове на " орлите " са Сисиньо и Натанаел. В края на сезона Саша съумя да измести Сисиньо, а на пейката мястото си чака и Цветомир Панов. След раздялата с Йордан Минев в Лудогорец обаче нямат футболист, който да може да играе еднообразно добре и на двата фланга на защитата.

 Снимка 337827
Източник:

Юношата на ЦСКА, който игра и за втория тим на Борусия (Дортмунд), записа над 100 мача за Лудогорец и завоюва цели 4 трофеи на България. Обстановката в Разград му е позната и няма да има потребност от акомодация.

Плюс това Мишо сигурно е израснал като футболист, преминавайки през гранд като Легия (Варшава) и през мощно състезание, каквото несъмнено е съветското. Така че няма да е лишено от логичност той да получи покана от някогашния си тим, с който имаше толкоз щастливи моменти.

 Яцек Горалски пред трансфер в Бундеслигата
Лудогорец продава титуляр в Бундеслигата!

Съгледвач на немския клуб ще бъде на Мондиал 2018 поради поляка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР