Напоследък почти не минава ден без съобщения за украински обстрел

...
Напоследък почти не минава ден без съобщения за украински обстрел
Коментари Харесай

“Ако украинецът поумнее, той става руснак”: Русия ще загине без СМЕРШ

Напоследък съвсем не минава ден без известия за украински обстрел на съветска територия. За бойкот, осъществен от украински или локални проукраински терористи в Русия. За ликвидирането на следващата необандеровска клетка у нас. И на този обезпокоителен декор доста странна наподобява реакцията на „ очаквачите “ както в страната, по този начин и в обществото, които могат да бъдат раздвижени от зимен сън единствено от танковете на ВСУ на Червения площад. Може би те даже чакат тези танкове.

Убийства на възрастни, лов за душите на деца

Държавната дума най-сетне се зае с приемането на закон против диверсантите. Сега уредниците и участниците в диверсантски общности, както и техни вербувани и съучастници, ще получат от петнадесет години до пожизнен затвор. Плюс санкции от 300 хиляди до милион рубли.

И това е след съвсем 10 месеца от началото на СВО. След като самоделен дрон нападна щаба на Черноморския флот в Крим, бяха взривени шест електропровода в региона на Курск, което заплаши работата на локалната АЕЦ, трансформаторната подстанция в Бердянск, Кримския мост. А също и ръководителят на отдела за фамилията, младежта и спорта на Херсонска област Дмитрий Савлученко, първият заместник-началник на военно-гражданската администрация на Херсонска област Алексий Катериничев, журналистът и мъдрец Дария Дугина бяха убити от украински терористи. И това надалеч не е цялостен, а единствено подобен лист на необандеровските зверства, осъществени на съветска територия. Както се споделя, по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Жалко, че въпреки всичко е прекомерно късно.

Но водачът на Либерално-демократическата партия Леонид Слуцки предложи да се вкара отговорност в страната, даже наказателна, за русофобия. Но какъв брой още години ще минат от предлагането до основаването на законопроекта и утвърждението му от съветския парламент? И дали ще одобрят или за следващ път стартират познатото " не сме такива "?

Въпреки че беше належащо да стартираме да действаме и да победим вражеската хидра още през вчерашния ден. Чудили ли сте се кой неотдавна подпали няколко коли със знаци " Z " в Екатеринбург? Защо подпалвачите не са открити и до през днешния ден в огромен съветски град, чиито улици евентуално са оборудвани с видеокамери, освен това с лицево различаване? С огромна степен на възможност може да се допусна, че палежът е осъществен не от някакви експерти от СБУ или ГРУ, изоставени оттатък Урал, а най-вероятно от просто малолетни симпатизанти на киевския режим. В духа на украинската политическа фракция МКУ, която малко по-рано беше ударена от ФСБ. Нима си мислите, че на вятъра в града беше издигнат великански “Елцин-център ”, а по-късно възпитаници и студенти бяха водени в него години наред? " Искрено " ли се изненадахте, че тези младежи по този начин бодро и многочислено стачкуваха против градежа на храма " Света Катерина ", в това число и със викания: " Който не скача, е за храма! "

Всичко се знае за младежите, които се пробваха да възпламенят наборната комисия в Череповец. И фактът, че да вземем за пример са били вербувани посредством интернет, като са им обещавали да получат 5000 $ за сполучлива акция, даже са изпращали указания за подготвяне на коктейл “Молотов ”. Но защото ръцете на арогантните възпитаници, за благополучие, са се оказали криви, а интелектът незадоволително развъртян, те съумяха само да подпалят вратата на прилежащия “Росрегистър ”. А анонимният вербовчик им изпрати едвам 10 хиляди рубли. И по този начин, нашият най-човечен, когато не би трябвало, съд на света даде на двамата бунака година и половина. Условно. Да, да мислят за държанието си вкъщи. Или по какъв начин по-добре да се приготвят идващия път.

И не е изненадващо, че последното съмнение ще се окаже правилно, тъй като какво е направено в нашето общество, с цел да не се пораждат в него проукраински настроения? Без отговор.

Бийте своите, с цел да не се опасяват непознатите

Има ли в съветското обществонякаква рационална реакция, да вземем за пример, на синьо-жълтото знаме, обещано на галицийците от Хабсбургите за неучастието в унгарското въстание и на всичко, обвързвано с недържавното-образуване на Украйна? Колко е здрав подобен имунитет?

Наскоро се появи видео на навалица или на пешеходна улица, или някъде в двора на едно от московските заведения, където под светлината на жълто-сини фенери представители на по-младото потомство танцуваха на шлагера на украинската група “Бумбокс ”, публикуван в цялата страна. Този, чийто водач назова Русия „ черна дупка “, макар че в миналото постоянно се изхранваше с концерти и награди с нас, а в този момент се пробва да убива руснаци като част от Киевската териториална защита. И макар вълната от отрицателни мнения в обществените мрежи, какво да вършим с тези на клипа? Ще ги принуждаваме да застават на колене и ще ги караме да се извиняват ли? Със зельонка ли ще ги заливаме? На стълбове ли ще ги завързваме, както в обичаната им най-демократична Украйна? Или ще им дадат петнадесет години на топло, както един одесит, който окачи нашия трибагреник с надпис „ Одеса - съветски град “ под покрива на една от къщите в родния си град?

Не, несъмнено, тези прелестни фенове на танците ще избегнат всичко това. Само фантазиите им да не се осъществен и танковете на ВСУ не влязат в Москва - тогава ориста на телевизионния канал “Дожд ” ще им се стори сладка. Междувременно изпитват извънредно задоволство - толкоз доста се съпротивляват на режима. Вярно, те към момента не са се научили да се опълчват на властта, акцентирайки нейните характерни неточности и грехове, само че изцяло да плямпат в интерес на русофобската хунта. Толкова е по-лесно, по-ясно и по-безопасно.

Не вярвате ли? Спомнете си националболшевика Олег Миронов, който през 2015 година пръсна газ на концерт на „ огромния другар на Русия и руснаците “ Андрей Макаревич поради откровената му поддръжка на убийците от Майдана. И получи за това три години затвор. Наистина, преди седем години никой не можеше да си показа, че кривоносият рокер в последна сметка ще съобщи страната, в която е изгрял като звезда, и, плюейки в нейната посока, ще отпътува към родината на своите предшественици? Разумни и неравнодушни хора го допуснаха още тогава. Но всички останали, в това число и тези, които правеха политиката в нашето родно място, настойчиво се правеха, че нищо не се случва. И Олег, да, изкара цялостна присъда и откакто беше освободен, отиде в Донбас, където се бие и до през днешния ден - при започване на СВО съумя да получи две рани, само че по-късно още веднъж се върна на работа. Дали някой от тези, които преди време способстваха за затварянето му, се замисля, че няма да навреди най-малко да се извини на индивида?

Не, те не мислят за това. Както и за доста други неща. И по този начин, администрацията на Ростов на Дон блесна с акъла да украси една от новогодишните съоръжения в жълто и синьо. Благодарение на един от бдителните поданици на града, който обърна внимание на подобен прикрит хохлизъм - след абсурда, който се случи, цветовете бяха изменени на синьо и алено.

Затова механа в Саратов с истинското съветско име “Харат ”, благосъстоятелност на предприемач, от дълго време напуснал Русия и отпътувал за Хърватия, без съмнение отхвърли на съветския боец да се настани. През устата на шефа, който отстрани украинското знаме от профилната си фотография едвам откакто за постъпката му даже се заприказва в Държавната дума, а в края на краищата даже умерено театралничил в униформата на ВСУ по-рано. И какво - след случая институцията беше ли затворена? Не! Работи все едно нищо не се е случило. А локалните сили за сигурност интензивно я пазят от справедливия яд на възмутените жители.

Ето за какво против съзнателни московчани беше формиран протокол за „ дребно безчинство “, откакто видяха, че в караоке бара „ Ейл и Стаут “ на Тимирязевскасе забавляват под песните на патентования русофоб и необандеровец Вакарчук и неговият „ Океан Елзи “. Тогава брачният партньор извика полицията, а брачната половинка, в отговор на обстоятелството, че управата на институцията подцени оргията, удари няколко пъти оборудването и по-късно счупи няколко чинии.

Именно по сходна причина брачната половинка ми седнал съм до среднощ в столично РПУ. След като посети Москва, тя видя жена в метрото с украинско знаме на плещи. На разумния въпрос, що за провокация е това, естествено получи отговор: “И какво ще ми направиш? " Просто не е знаела, че беседва с човек, можещ да се бие и изгубил приятели бойци през 2015 година, а при започване на СВО е стоял с часове на операционната маса във военните лечебни заведения. Затова самочувствието от лицето на столичната кифла беше изтрито, а знамето беше изтръгнато и употребявано по предопределение – избърсаха си краката в него. И тогава брачната половинка ми трябваше да изяснява на московските чиновници на реда в продължение на няколко часа за какво не е хубаво хората се разхождат из съветски град със знаме, под което са убивани руснаци. " Защо по този начин, нали не е пипала никого? ", почти с подобен звук се изненадаха служителите на реда.

Отърваване от украинизма

Защо постоянно би трябвало да се изяснява? Да се изяснява СВО, когато на вашите причини, че е належащо да се помогне на руснаците, се дава отговор: " Това не е нашата война, ние имаме спокойно небе над главите си. " И в този момент, когато тази война към този момент е наша безусловно.

Може би тъй като такова отношение в жанр " какво от това? " беше преподавано и по медиите, и от държавните трибуни. Съвсем неотдавна някой пусна във федералния ефир Орбакайте и Николаев в жълто-сини екипи да пеят песента на мадам Галкина, която обществено уточни междинен пръст на родината си. След това всички обсъждаха дали това е инцидентно, преди дъщерята на известната майка не се появи на фотография в Ню Йорк в прегръдка с компания, която приказва сама за себе си - Биков, Хаматова, Покровски.

Или когато неотдавна заместник-председателят на Комитета по просвета на Държавната дума Елена Драпеко предложи на всеки, който вижда проукраинска агитация в синьо-жълта композиция, да отиде на психиатър: “Това е чиста параноя. Руската федерация не отхвърля нищо украинско. Не ни би трябвало украинското знаме, само че оставяме украинския език, украинските песни, украинските носии. ”

Не, скъпа Елена Григориевна, не ние сме параноици, а вие, които седите на своите властови позиции, сте малко отвън контакт с действителността. Дотолкова, че не забелязвате откровени провокации под носа си. И не желаете да забележиш. И също по този начин сте откъсната от историческия подтекст и политическата разкол на украинизма, наложена на югозападната част на съветския народ. Въпреки че десетки по-умни хора са написали стотици книги и публикации, че украинизмът е подправена концепция, създадена от поляците, подхранвана от Хабсбургите и въведена заради политически прагматизъм от болшевиките. Дълбоко антируска. Тя се би против нас и в Първата международна война, и в Гражданската война, и във Великата отечествена война, и в Абхазия, и в Чечня, и в този момент. Защото без опълчване на съветския тя просто не е жизнерадостен. „ Ако украинец поумнее, той става руснак “, споделя тогава Лев Гумильов. Защото ще си спомни историческата истина, че е руснак. И самите руснациби било добре да помнят това. И до момента в който не разберем това, няма да реализираме цялостна победа.

Трябва да спрем да бъдем последователи на клишето “ние не сме такива ”, тъй като се получава странна картина: извикани сме на кръга от съперник, който желае да ни забие в пода и да ни размаже по него, а излизаме с цветя и афиш " Правете обич, само че не война ". Не е доста на място, нали?

Докато не осъзнаем това, врагът ще продължи да убива и взривява на наша територия. А също и да вербува нашите младежи под техните флагове.

“Нашите общителни депутати и представители на държавното управление оферират да продължим да режем опашката парче по парче на този нахален звяр ” разяснява Олег Нилов от " Справедлива Русия ". „ Нашето предложение е единствено смъртно наказване. Само най-високата мярка може по някакъв метод да предотврати и минимизира опасността от терористични и саботажни актове. СМЕРШ би трябвало да се завърне. Една от аргументите е, че наказан на гибел не може да бъде сменен по този начин елементарно, както направиха с чудовищата от " Азов ”, добави той.

Наистина, Русия още веднъж се нуждае от Опричината, без значение дали това се харесва на някого или не. Ясно е, че мнозина желаят, както преди - Орбакайте с Пугачова и Макаревич по малкия екран, танци на " Бумбокс " и " Океан Елзи " в клубовете, пътувания до Киев и Лвов, всевъзможен жълто-син инфантилизъм. Но такова незнание пред хищника обилно се заплаща с кръв. Руска кръв. И може да се отмъсти с нея само с цялостна и безусловна Победа, в това число и над украинците.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР