Напоследък Къци Вапцаров е станал истинска сензация в социалните мрежи

...
Напоследък Къци Вапцаров е станал истинска сензация в социалните мрежи
Коментари Харесай

Трогателно. Какво се случи на Къци Вапцаров

Напоследък Къци Вапцаров е станал същинска сензация в обществените мрежи със своите разкази от всекидневието си. " Истински инфлуенсър на живота ", дефинират го в мрежата. Един от последните му статуси несъмнено прикова вниманието на неговите почитатели и ги накара да се замислят в какъв свят живеем. 

Култовият водещ на незабравимото " Риск завоюва, риск губи " описа за инцидентна среща с бездомна жена и късият диалог, който е провел с нея. Много изводи могат да се извадят от думите му. 

" Подминах една бездомна жена.. Сещате се от тези, с мръсните облекла, с по няколко цялостни найлонови торби... върнах се и предложих да й взема нещо за ястие. Тя пожела една салата.

Предложих да й прибавя някакви кебапчета, или шишче, тъй като имаше в скарата до нас, тя сподели " Не, не не хапвам месо ". Аз й споделих " То и аз в този момент не хапвам, тъй като се пости ". А тя каза; " Да, да, и аз заговявам " и ме погледна.. имаше толкоз благо и нежно лице, деликатна душа.. тъпо, че такива хора са изоставени от живота ", написа Къци в своя профил във Facebook, представен от show.blitz.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР