Напоследък филмите и минисериалите посветени на истински събития и лица

...
Напоследък филмите и минисериалите посветени на истински събития и лица
Коментари Харесай

Brexit с Бенедикт Къмбърбач е съвсем близо

Напоследък филмите и минисериалите отдадени на същински събития и лица са огромен шлагер –   да вземем за пример, а HBO през днешния ден демонстрира и Brexit, почти два месеца преди действителния. Да се готви Тръмп! Както се споделя – въпрос на време е, изключително след абсурда със злоупотребата на персонални данни на милиони консуматори в интерес на политически кампании (припомняме: " Кеймбридж Аналитика ", предходната година).  

Тук  (с отвратително по-малко коса) е в ролята на политическия консултант Доминик Къмингс. Човекът, който стои зад кампанията Vote Leave ( “Гласувай за овакантяване ”), трансформирала, ненадейно и за самите британци,  хода на историята им.  Всички знаем „ кой “ победи,  от кино лентата чакаме да разберем – “как “!   

А филмовият откъс го подсказва: супер нападателно наличие в обществените мрежи, расистки и антимигрантски послания, погрешни изказвания (даже и премерени лъжи), отправени към хората, към които никой не се е обръщал от дълго време, ядосаните и подценени британци.

Премиерата на Brexit е довечера по HBO и HBOGO. Оставаме с усещане, че скоростта ще е по-скоро бърза и ще е доста забавно:

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР