Напоследък бившият премиер на България слезе от прословутата джипка и

...
Напоследък бившият премиер на България слезе от прословутата джипка и
Коментари Харесай

Любопитно за новата кола на Бойко Борисов

Напоследък някогашният министър председател на България слезе от прословутата " джипка " и в този момент са придвижва с черен седан с марка Audi. Неведнъж сме ви разказвали за , която е от гаража на НСО и мнозина бъркат с Land Cruiser, само че в действителност става дума за Toyota Sequoia 5.7 V8. Моделът не е толкоз прочут у нас, тъй като този голям SUV се прави единствено за американския пазар и впечатлява с големия си мотор и умопомрачаващи за нашата автомобилна реалност габарити.

Сега обаче, Бойко Борисов се придвижва с по-луксозен, само че и по-конвенционален автомобил. Това е топ лимузината на Audi, с моделно означение А8, само че не това е най-любопитното в тази ситуация. От меродавен източник знаем, че бензиновата лимузина не е от НСО, а е от гаража на ГЕРБ, като тя е от предпоследното потомство на А8, което се създава от 2009 до 2017 година и е познато с вътрешнозаводския показател D4. Ако погледнем в , ще забележим, че според от годината на произвеждане и оборудването, такава кола е на цена в диапазона 30 000 - 70 000 лева Но и това не е най-интересното.

Кратка информация, която всеки може да направи ТУК , демонстрира, че колата, която персонално ръководи Бойко Борисов е БЕЗ наложителната " Гражданска отговорност ". А защото използването на моторни транспортни средства е обвързвано с опасности, законодателят в Република България задължава всички автомобилисти да подписват застраховка Гражданска отговорност . Явно обаче това не важи, нито за ГЕРБ, нито за Бойко Борисов.

 Любопитно за новата кола на Бойко Борисов

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР