Напълно подкрепям идеята на Слави Трифонов за Министерство по ромските

...
Напълно подкрепям идеята на Слави Трифонов за Министерство по ромските
Коментари Харесай

Софи Маринова: Напълно подкрепям идеята на Слави за ромско министерство

 " Напълно поддържам концепцията на Слави Трифонов за Министерство по ромските въпроси. “ Това показа пред  Софи Маринова. Ромската перла е безапелационна, че е нужна поддръжка на малцинствата у нас.

" С сходно отраслово ведомство ще може да се оказва помощ повече на ромите. Така те ще се научат на дисциплинираност, образование, да се учат, да работят, да си изкарват прехраната с почтен труд. Досега никой не обръщаше внимание на ромите ", споделя Софка. Тя се надява със основаване на Министерството по ромските въпроси хората от малцинствата да не бъдат толкоз дискриминирани.

Колегата на Софи - Илиян, също поддържа концепцията на Слави Трифонов за основаване на Министерството по ромските въпроси.

" Адмирации за концепцията на Слави Трифонов. Отношението е друго по отношение на ромите, а не би трябвало. Всички сме равни на този свят. Нека това министерство да помогне за интеграцията на ромите. Има доста надарени деца, които поради произхода си нямат самочувствие и не съумяват да се осъществят живота “.

Певицата Бони също е възхитена от предлагането на Слави Трифонов.

" Браво на Слави! Поздравления за концепцията. Тази промяна, която подхваща е отлично. Много роми са забравени. С това министерство всички ще има повече късмет, тъй като знаем, че на хората от малцинствата не се дава задоволително “, споделя Бони. Певицата разяснява и предлагането на Трифонов отпред на министерство да застане лекар Антония Валентинова.

" Антония е доста образована жена, познавам я,  но тя надали би се справила сама. Ще и  трябват съветници, с цел да я осведомят за всичко. Те би трябвало да са покрай малцинствата и да са осведомени с техните проблеми “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР