Напълно обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно

...
Напълно обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно
Коментари Харесай

ОББ Пенсионно осигуряване пусна изцяло нов уебсайт

Напълно освежен корпоративен уеб страница дава на своите клиенти ОББ Пенсионно обезпечаване, оповестяват от компанията.

Сайтът изцяло заменя досегашния и е основан след деликатен разбор на потребителското държание и е съгласуван с всички настоящи трендове в региона на уебдизайна. Разкрива се и образна еднаквост, сходна със уеб страниците на всички останали компании, част от КВС Груп, откакто ОББ Пенсионно обезпечаване се причисли към най-голямата финансова група в България в средата на 2021 година

В на пенсионната компания усещане прави усъвършенстваната навигация и опростяването на продуктовите страници за по-лесно насочване в нейното портфолио от услуги. Акцент остават калкулаторът за планирана пенсия, цената на дял, както и обособените секции, отдадени на универсалния, професионалния и доброволния фонд на ОББ Пенсионно обезпечаване. 

„ Новият уеб страница на ОББ Пенсионно обезпечаване ни разрешава да го развиваме и актуализираме с темпото, което и пазарът, и клиентите изискват от нас. Той дава бърза и улеснена навигация към всички артикули и услуги от интерес на клиентите, само че е от помощ и тогава, когато потребителите търсят обща информация за пенсионната система на страната. Не на последно място – уеб сайтът започва, приспособен за всички устройства, през които потребителите желаят да го достъпват. “, разяснява Николай Стойков, основен изпълнителен шеф на ОББ Пенсионно обезпечаване. 

Оригиналният и моден дизайн на е съгласуван с корпоративната еднаквост на KBC Груп и цели известност на марките от Групата във образно и функционално отношение. Освен новия уебсайт на ОББ Пенсионно обезпечаване, цифровото портфолио на KBC Груп в България се добавя от актуализирани уеб сайтове на,,  и . За направата му компанията още веднъж се доверява на еDesign - една от най-награждаваните български организации за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в основаването на качествени и запаметяващи се уеб планове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР