Напълно безполезен се оказа днешният Консултативен съвет по национална сигурност

...
Напълно безполезен се оказа днешният Консултативен съвет по национална сигурност
Коментари Харесай

Идиотският КСНС при Радев, който препотвърди вече приетата позиция за Северна Македония и прати под карантина цялата власт

Напълно ненужен се оказа днешният Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев. Властимащите си направиха пиар с одобрената към този момент още по времето на премиера Борисов позиция за Северна Македония и не създадоха никаква вест макар траялите над 5 часа диалози.

Президентът, държавното управление, Народното събрание и шефовете на службите у нас се събраха на раздумка към 14.00 часа през днешния ден, а приказките за Северна Македония и пиарът на гърба на някогашния министър-председател Бойко Борисов продължиха съвсем до 20.00 часа.

И когато всички чакаха да чуят вест във връзка договарянията със Северна Македония и одобряването на нов метод в тях, Радев разгласи само, че всички са се обединили към към този момент изцяло ясната позиция на страната ни по адрес на западната ни съседка.
свързани новини48994преди 2 часа21924преди 39 минути
Освен ненужен обаче, КСНС при Радев се оказа и извънреден нездравословен за страната, защото вкара цялата власт и всички ръководещи под карантина за идващите 2 седмици. Причината - шефът на Народното събрание Никола Минчев дал позитивен тест за ковид, а съгласно законите и наредбите у нас, всички, с които е бил в контакт, би трябвало също да бъдат сложени под карантина.

Идиотската колекция на " Дондуков " 2 в разгара на пандемията и неналичието на каквото и да е ново решение по тематиката за Северна Македония са на отговорността на президента Румен Радев.

Заради опитите му да си прави пиар по наболелия въпрос, в идващите 14 дни, в разгара на здравната и ценовата рецесия, която се развихря в страната, министър председателят, част от министрите, самият Радев, шефовете на службите, както и парламентарните водачи ще би трябвало да си останат у дома.
свързани новини2305преди 6 минути
Нещо повече. Би следвало и плануваната за 18 януари аудиенция на премиера Кирил Петков в Скопие да бъде анулирана и не е ясно по кое време ще се реализира. Така за следващ път вместо Радев да помогне на страната, той ни прати в поредна рецесия и напълно затвърди проблемите сред България и Северна Македония.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР