Нападателят на Верея Валери Домовчийски призна, че въпреки добрите резултати

...
Нападателят на Верея Валери Домовчийски призна, че въпреки добрите резултати
Коментари Харесай

Домовчийски: Положението не е добро, дано скоро се изяснят нещата

Нападателят на Верея Валери Домовчийски призна, че макар положителните резултати на терена, отвън него ситуацията в клуба е много тежко.

"Добре се усещам тук. Отборът е добре като класиране и игра, оттам-нататък ситуацията не е доста положително. Всички се надяваме в най-скоро време да стане ясно какво се случва с клуба. Аз имам контракт до лятото, само че би трябвало нещата в клуба да се изяснят. Дали тимът има бъдеще или не. Всеки самичък ще си преценя, " показа той пред DIEMA SPORT.

"Ако нещата се оправят, не виждам причина да се махам. Тази позиция зад нападателя не е нова за мен. Чувствам се добре. Давам всичко от себе си. "

"Сигурно има и други тимове, ощетени от съдиите. На нас много ни се насъбра. Отмениха ни чист гол, и дали има причина по тази причина. Ако си бяхме всички полагаеми се точки, можеше и по-напред да сме. Не знам за какво тази година се позволяват толкоз доста неточности ", показа Домовчийски.

Домовчийски направи алегоричен състав, с който би играл на дребни мратички: "На вратата бих заложил на Пламен Илиев, с който съм играл в Левски. Пред него бих сложил Мирослав Енчев и Илия Мунин, Венци Бенгюзов - все мои съотборници във Верея. Бих взел и Иван Минчев в Славия. За нападател бих заложил на Иван Цветков " добави Домовчийски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР