Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев остана доволен след успеха с

...
Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев остана доволен след успеха с
Коментари Харесай

Калоян Кръстев: Готови сме за новия сезон, ситуацията в съблекалнята е много добра

Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев остана удовлетворен след триумфа с 2:0 над Спортист Своге в последната контрола на отбора преди старта на сезона. Според него отборът е подготвен за старта на акцията, като посочи, че колективът и обстановката в съблекалнята са доста положителни.

„ Направихме една бих споделил много добра подготовка, много тежки контроли и мисля, че сме подготвени за старта на сезона “.

На въпрос дали е подготвен да „ влезе в обувките “ на продадения голмайстор Жорди Кайседо, Кръстев отговори:

„ Да, щом съм тук в ЦСКА, би трябвало да съм подготвен. Ще дам всичко за тима и се надявам да покажем добра игра през този сезон “.

„ Владеем добре топката, уповавам се и през сезона по този начин да продължаваме. Да сътворяваме повече положения, повече атакуващ футбол. Пресираме високо и се надявам да продължаваме по този начин “.

„ Всеки го усеща, уповавам се да стартираме с една добра игра и добра победа. Отново публиката да е на стадиона и да ни поддържат, тъй като са най-важния съставен елемент на нашата игра “.

„ Мисля, че сме много добър колектив. Откакто съм тук, това е най-хубавият колектив. Ситуацията в съблекалнята е доста добра. Бързо се приспособих към колектива “, съобщи Кръстев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР