Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга иска през пролетния полусезон да

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга иска през пролетния полусезон да
Коментари Харесай

Каранга: Когато видя нашите фенове, сърцето ми бие по-бързо

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга желае през пролетния полусезон да означи повече, в сравнение с вкара през есента и да радва почитателите на отбора. "Мисля, че работих крепко да реализира положително равнище. Всичко, което трябваше да се направи, го направих и считам, че съумях. Сега не преставам да работя всеки ден с момчетата ", сподели Каранга в изявление за клубната телевизия на "червените ".

Фернандо Каранга разяснява, че е позитивен фактът, че ЦСКА е срещнал съществени съперници в контролите и съобщи, че футболистите са се приближи до играта, която треньорът желае да вижда, само че работата продължава и се надява положителните резултати от есенния полусезон да продължат и напролет.



"За нас беше добре, че играхме с много качествени тимове. Доближихме се до това, което желае нашият треньор. Пожелавам на целия отбор да продължаваме да работим и да реализираме положителни резултати. Трябва да създадем всичко допустимо да задържим положителното равнище. Мисля, че това е посоката. Не във всеки мач мога да вкарам по три гола, само че ще не преставам да работя, с цел да развеселявам нашите почитатели и моя тим. Имам и нови занимания, когато вкарам гол и вие ще видите. Когато видя нашите почитатели, сърцето ми бие по-бързо и желая да ги веселя всякога, когато съм на терена ", показа още Каранга и продължи:

"Жеферсон е момче с огромно сърце. Подкрепяме се и си оказваме помощ. Той е добър футболист, има още малко за акомодация, само че каквото зависи от мен и целият отбор, ще му помогнем. Разбира се, че желая да подобря това, което съм направил до тук. Искам да оказвам помощ на отбора си. Искам да стана първенец с ЦСКА. Това ми е фантазията и сънувам, че желая да стана първенец с ЦСКА. За всички футболисти е значимо да реализираме триумфи. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР