Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров изрази любопитно мнение относно

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров изрази любопитно мнение относно
Коментари Харесай

Камбуров с интересно мнение за футбола в България

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров изрази любопитно мнение по отношение на класата на българските тимове и футболисти. Според него, родният футбол е на приблизително европейско равнище, а националите са посочили, че не отстъпват кой знае какъв брой на европейските си съперници. Камбуров също по този начин счита, че Лудогорец ще затвърди купата си у нас.

“Имаме положителни млади състезатели. Трябва да се работи с тях, а те да бъдат по-амбицирани и ще имаме хубави резулатти. За парите, които се влагат в българския футбол демонстрираме едно приблизително европейско равнище, тъй като имахме два тима в групите на Лига Европа. За парите, които се дават в България, равнището ни е много, много обичайно. Националният тим може би малко старда от това, че нямаме футболисти, които играят в мощни европейски шампионати. Но не мисля, че толкоз отстъпвахме на тези тимове, които ни победиха с 1:0 или ни изравниха най-после. Не би трябвало да бъдем толкоз черногледи, а да гледаме малко по-оптимистично”, оябви Камбуров пред “Евима спорт”.

След това той даде своята прогноза и за развиването на шампионата. “Не съм доста по прогнозите, само че мисля, че Лудогорец ще затвърди шампионската си купа. За тройката ще има битка, тъй като тимовете са през 3-4 точки”, приключи Камбуров.


function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР