Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон смята, че спекулациите около трансфера

...
Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон смята, че спекулациите около трансфера
Коментари Харесай

Сон: Вероятно и самият Кейн не знае какво ще стане с него

Нападателят на Тотнъм Хюн-Мин Сон счита, че спекулациите към прехвърлянето на Хари Кейн " не са лесни " за съотборника му, само че той похвали професионализма на капитана, съобщи ДПА.

Сон и Кейн дойдоха в Сингапур за финалната част от турнето на тима в Азия след няколко дни в Банкок.

Приятелският мач на Тотнъм с Лестър в неделя бе анулиран, ден по-рано немски публицист от " Билд " размаха фланелка на Байерн (Мюнхен) с Кейн и номер 9 на гърба пред мениджъра на " шпорите " Анге Постекоглу на конференцията му.

Треньорът не се впечатли, само че шумът към Кейн не стихва, като се счита, че Манчестър Юнайтед също може да влезе в битката за трансфер на капитана на националния тим на Англия.

" Хари беше приказен за мен. Той постоянно е експерт, работи доста ", сподели Сон през репортерите.

" Никога не е показвал, че мисли за себе си. Има толкоз доста вести към и не му е елементарно, само че той е капитан сега и работи с тима ", сподели още южнокореецът.

" Той не демонстрира разпръскване, харесва му да бъде тук. Обичам го като състезател, имам ужасно почитание към него ", добави Сон.

" Той е един от най-хубавите нападатели в света и това е към този момент от пет, шест, седем години. Решението ще се вземе сред Хари и клуба и би трябвало да го уважим. Аз не знам какво ще стане, евентуално е Хари не знае. Трябва да изчакаме ", сподели още нападателят.

Кейн влиза в последните 12 месеца от контракта си с Тотнъм и Байерн усили натиска за прехвърлянето му до края на този месец, като почетният президент на германците Ули Хьонес разгласи предишния уикенд, че персоналните условия сред баварците и британския нападател към този момент са конкретизирани.

Байерн към този момент направи две несполучливи предложения за Кейн, а Тотнъм предложи нов контракт на голмайстора си за всички времена, в който удвояват заплатата му. Все още обаче нищо не е подписано.

Тотнъм играе контрола в сряда против Лайън Сити Сейлърс в Сингапур и по-късно тимът се прибира в Англия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР