Байерн Мюнхен разгроми Дармщат със 8:0 на Алианц Арена“ в

...
Байерн Мюнхен разгроми Дармщат със 8:0 на Алианц Арена“ в
Коментари Харесай

Байерн унижи Дармщат с 8:0 за едно полувреме в мач с три червени картона

Байерн Мюнхен разгроми Дармщат със 8:0 на „ Алианц Арена “ в мач от деветия кръг на Бундеслигата. Баварците останаха с човек по-малко още в 4-ата минута, само че до края на първото полувреме срещата играха 10 на 9 души, защото Клаус Гясула и Матей Мъглица бяха изгонени от състава на „ лилиите “. През второто полувреме последва дъжд от голове, като Хари Кейн заби хеттрик, Лерой Сане и Джамал Мусиала вкараха до два и един гол добави Томас Мюлер.

След този триумф Байерн Мюнхен оглави краткотрайното класиране в Бундеслигата с актив от 23 точки, до момента в който Дармщат остава на 14-а позиция със 7 пункта.

В 4-ата минута на дуела Байерн Мюнхен остана с човек по-малко на терена, откакто Йозуа Кимих повали Марвин Мелем, който излизаше очи в очи с Мануел Нойер.

Дармщат също остана с 10 души на терена в 21-ата минута, когато Клаус Гясула видя аления цвят на картона, откакто албанецът спря чиста голова опция за Байерн Мюнхен посредством нарушаване.

„ Лилиите “ останаха с девет души на терена в 41-ата минута, когато Матей Мъглица влезе в краката на Хари Кейн, който излизаше самичък против Марсел Шуен.

В първата минута на добавеното време на първото полувреме Лерой Сане прати топката във вратата на Дармщат, само че след преразглеждане на обстановката с ВАР, голът му не бе зачетен поради игра с ръка.

Баварците започнаха извънредно мощно първото полувреме, като в 51-ата минута Джамал Мусиала пусна за Нусаир Мазрауи, който центрира паралелно на голлинията, а в наказателното поле на Дармщат Хари Кейн засече топката в мрежат.

Пет минути по-късно Конрад Лаймер напредна по крайната линия и сви топката за Лерой Сане, който бе пропуснат от бранителите на „ лилиите “ и крилото опъна мрежата с удар отблизо разстояние.

В 60-ата минута Байерн Мюнхен доближи до трети гол, откакто Хари Кейн чукна топката за Джамал Мусиала, който с удар от границата на наказателното поле прати топката неспасяемо в долния десен ъгъл на вратата на Шуен.

Четири минути по-късно резултатът стана 4:0. Кингсли Коман навлезе през средата с дрибъл и отклони за Лерой Сане, който стреля от междинна отдалеченост с левия си крайник в горния десен ъгъл, с цел да вкара второто си попадение в срещата.

Байерн Мюнхен лиши топката в своята половина, а Томас Мюлер комбинира с Хари Кейн. Английският нападател вкара гол-шедьовър, откакто трансферира стража на Дармщат с приказен изстрел от личната си половина в 69-ата минута.

Две минути по-късно Байерн стигна и до шести гол. Нусаир Мазрауи напредна по дясното крило и центрира по земя за Томас Мюлер, който стреля отблизо разстояние, с цел да прати топката с лекост в мрежата.

Мюлер на собствен ред асистира за Мусиала, който не срещна компликация да вкара седмия гол за своя отбор в 76-ата минута.

Две минути преди приключването на постоянното време Лерой Сане прокара топката за Хари Кейн, който изгуби баланс, само че въпреки всичко съумя да прати топката към вратата, ознаменувайки своя хеттрик в мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР