Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер разкри, че трансферната сума

...
Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер разкри, че трансферната сума
Коментари Харесай

Президентът на Байерн с подробности за трансферната сума на Хари Кейн

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер разкри, че трансферната сума на лятното попълнение Хари Кейн може да доближи 100 млн. евро, в случай че клубът завоюва избрани титли в идващите няколко сезона. До момента се смяташе, че баварците ще платят твърда сума от 100 млн. евро, а с бонусите тя ще бъде надхвърлена. 

" Хари Кейн не ни струваше повече от 100 млн., в случай че не спечелим това, това и това през идващите няколко сезона. Като изключим
бонусите - сумата е под 100 млн ", сподели Хайнер пред Frankfurter Allgemeine, като посочи, че става дума за евро, а не паунда. 

Босът на немския хегемон и разяснява дали клубът ще влезе в " лудостта " на пазара, откакто към този момент се съгласи да заплати висока сума за Хари Кейн. " Никой не би трябвало да се тревожи за това. Байерн реализира този трансфер въз основа на спортния фокус, като в това време беше и стопански съществено. Няма да създадем нищо, което може да сътвори проблеми на клуба. Хари Кейн беше доста добър трансфер. Той е човек, който работи необикновено педантично и обръща внимание на всички елементи като здраве и хранене. Уверени сме, че ще може да играе на това равнище за още доста години напред ". 

" Такива прехвърляния ще останат изключение. Деклан Райс, да вземем за пример, беше разискван от нас. Арсенал го купи за повече от 120 млн. евро. Можехме и ние да опитаме, само че не искахме при такива условия ". 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР