Нападателят на ПСЖ Лионел Меси се обърна към бившия си

...
Нападателят на ПСЖ Лионел Меси се обърна към бившия си
Коментари Харесай

Меси и Алба за Бускетс: Обичаме те и ти желаем късмет

Нападателят на ПСЖ Лионел Меси се обърна към някогашния си съотборник в Барселона Серхио Бускетс, който разгласи, че напуща каталунците след края на сезона.

Меси и Бускетс играха дружно за Барселона от 2008 до 2021 година

" Винаги си носил номер 5 на терена, само че в действителност, като състезател и като човек, ти си 10-ка, Буси. Пожелавам на теб и цялото ти семейство всичко най-хубаво в новия стадий. Благодаря ти за това, което направи на терена и отвън него. Толкова моменти сме претърпели дружно, доста хубави и от време на време тежки... Ще останат вечно! Големи обятия ", написа Меси в обществените мрежи.

Също там решението на Бускетс разяснява и актуалният му съотборник Жорди Алба.

" Приятелю, след толкоз доста прекарвания дружно какво мога да ти кажа, което към този момент не знаеш? Напускаш дома си, оставяйки изключителна диря в историята на Барселона. Изигра повече от 700 мача и имаш фундаментална роля за доста от трофеите на клуба и празничните вечери, които всички почитатели постоянно ще помнят ", написа испанецът за сънародника си в Туитър.

" За мен беше огромна чест да споделя тези години с теб на терена, извънреден шанс да се веселя на твоето и на фамилията ти другарство. Обичаме те доста и ти желаем единствено шанс в това, което следва ", добави Жорди Алба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР